Sporttánc ruhák

Fedezd fel a sporttánc csodálatos világát a legszebb és leglenyűgözőbb sporttánc ruha segítségével!

Sporttánc ruhát keresel, amely elkísér a táncparketten a következő versenyeden?

Akkor nem véletlenül landoltál ezen az oldalon! A sporttánc ruha tervező, Gesterédi Sarolta műhelyében kizárólag gyönyörű, egyedi és személyre szabott ruhakreációkat találsz, hiszen abszolút minden darab egyedi készítésű.

Hogyan születnek a gyönyörű sporttánc ruhák?

Azok a táncosok, akik Gesterédi kreációt szeretnének, kifejezhetik kívánságaikat a kívánt ruha típusát, majd a színt, az anyagot, a designt és a díszítést illetően. Sarolta ezután elkészíti a ruha tervét, mielőtt a tényleges kivitelezéshez látna. Mind az anyagokat, mind a díszítőelemeket (kristályok, gyöngyök, rojtok, flitterek, csipkék) olyan gyárakból szerzik be, amelyek a világ minden táján gyártják és forgalmazzák a legfinomabb és legkitűnőbb sporttánc ruhák alapanyagát.

A Sarolta műhelyéből kikerülő minden egyes táncruhához felhasznált anyagok finomsága, kifinomultsága és eleganciája harmonikus szinergiában egyesül, aminek köszönhetően minden egyes kreáció kitűnik, ragyog és kiemelkedik a világ minden táncparkettjén!

Kinek készítünk sporttánc ruhákat?

Sarolta műhelye sporttánc ruhákat készít hölgyeknek és lányoknak minden korosztály és osztály számára. Kizárólag megrendelésre készítünk sporttánc ruhákat 4 éves kortól kezdve lányoknak, egészen a felsőbb évfolyamokat képviselő hölgyekig minden korosztály számára. Sporttánc ruhákat készítünk Junior I és Junior II, Ifjúsági I és Ifjúsági II, valamint 16+, Latin vagy Standard korosztály számára is, az előversenytől az S osztályig minden osztályban.

A gyerekek szeretik a színes ruhákat

Ki mondta, hogy egy kicsikre szabott sporttáncruha nem lehet különleges és nem tűnhet ki néhány különleges elemmel? A Junior I és Junior II, illetve Ifjúsági I és Ifjúsági II korosztályok számára tervezett táncruhák teljes mértékben megfelelnek a Román Sporttánc Szövetség hivatalos előírásainak a sportolók versenyeken való öltözködésére vonatkozóan. Kizárólag az FRDS által elfogadott anyagokat, színeket és díszítőelemeket használunk, mégis sikerül olyan ruhadarabokat kínálnunk sportolóinknak, amelyek minden alkalommal egyedi kialakításukkal tűnnek ki!

Standard, grand és high class ruhák

Az Ifjúsági (16-18 év), Felnőtt (19-35 év), Senior 1, 2, 3 és 4 (36 év+) korosztályok számára tervezett standard ruhák úgy készülnek, hogy abszolút minden táncos láthassa magát abban, amit visel. Minden egyes standard sporttánc ruha tervezése Gesterédi Sarolta feladata, és a „színpadra állítás” is rajta múlik, akár 100%-ban az ő intuíciói és kifinomult ízlése alapján, akár a konkrét elképzelésekkel és kívánságokkal érkező táncosokkal együttműködve. Az elkészült termékek magas minősége garantált!

Szemet gyönyörködtető latin ruhák

Míg a hagyományos ruhák eleganciájukkal és bőségükkel tűnnek ki, a latin táncruhák más vonzó elemekkel is találkoznak, amikor megtervezik őket. A latin szekció táncruháit korosztálytól és osztálytól függően úgy tervezik, hogy a táncosok számára biztosítsák a szükséges kényelmet, legyenek finomak, puhák, szexik és vonzóak, miközben megfelelnek az FRDS latin dress code minden követelményének.