Rochii de dans sportiv

Descoperă lumea minunată a dansului sportiv, îmbrăcând cea mai frumoasă și fascinantă rochie de dans sportiv!

Ești în căutarea unei rochii de dans sportiv pentru a te însoți pe ringul de dans la următoarea ta competiție?

Înseamnă cu întâmplător ai ajuns pe această pagină! În atelierul designerului de rochii de dans sportiv, Gesteredi Sarolta, vei găsi numai creații vestimentare deosebite, unicat și personalizate, deoarece absolut fiecare piesă este realizată customizat.

Cum iau naștere frumoasele rochii de dans sportiv?

Dansatoarele care își doresc o creație semnată Gesteredi sunt invitate să-și exprime doleanțele în materie de tipul rochiei dorite, iar mai apoi de culoare, material, design și decorațiuni. Apoi, Sarolta creionează designul rochiței înainte de a trece la manopera propriu zisă. Atât materialele, cât și elementele decorative (cristale, mărgele, franjuri, paiete, dantele) sunt elemente ce provin din fabrici care produc și comercializează materia prima pentru cele mai nobile și deosebite rochii de dans sportiv realizate în întreaga lume.

Finețea, rafinamentul și eleganța materialelor folosite pentru absolut fiecare rochiță de dans ce iese din atelierul Saroltei, se îmbină într-o sinergie armonioasă, datorită căreia veți vedea că absolut fiecare creație vestimentară excelează, strălucește și iese în evidență pe toate ringurile de dans din lume!

Pentru cine creăm rochii de dans sportiv?

Din atelierul Saroltei se nasc rochii de dans sportiv pentru doamne și domnișoare de toate vârstele și toate clasele. Realizăm doar la comandă rochii de dans sportiv pentru fetițe de la vârsta de 4 ani în sus și până la doamnele reprezentante ale claselor de seniori de toate vârstele. Rochiile de dans sportiv pot fi realizate atât pentru categoriile de juniori I și juniori II, juvenile I și juvenile II, cât și pentru categoriile de vârstă 16 ani +, latino sau standard, pentru toate clasele de la precompetițional la clasă S.

Copiiilor le plac rochițele colorate

Cine spune că o rochiță de dans sportiv croită pentru cei mici nu poat4e să fie specială și nu poate să iasă în evidență cu niște elemente deosebite? Rochițele de dans create pentru categoriile de vârstă juniori I și juniori II, respectiv juvenile I și juvenile II respectă în totalitate regulamentul oficial al Federației Române de Dans Sportiv privind ținuta sportivilor pe ringurile competiționale. Folosim doar materiale, culori și elemente decorative acceptat de FRDS, și totuși reușim să le oferim sportivilor noștri piese vestimentare care ies în evidență prin prisma designului unic, de fiecare dată!

Rochii standard, grandioase și high class

Rochiile standard create pentru categoriile de vârstă tineret (16-18 ani), adulți (19-35 ani, Seniori 1, 2, 3 și 4 (36 ani +) sunt realizate în așa fel, încât absolut fiecare dansatoare să se regăsească în ceea ce îmbracă. Designul fiecărei rochii de dans sportiv standard este realizat de Gesteredi Sarolta, iar „punerea în scenă” îi revine tot ei, fie 100% bazat pe intuițiile ei și gusturile sale rafinate, fie în colaborare cu dansatoarele care vin cu idei și dorințe concrete. Calitatea superioară a produselor finite este garantată!

Rochii latino care atrag privirile

În timp ce rochițele standard ies în evidență prin eleganță și opulență, rochiile de dans latino au alte elemente atractive pe care le întrunesc atunci când sunt create. În funcție de vârstă și clasă, rochițele de dans pentru secțiunea latino sunt create în așa fel încât să ofere confortul necesar pentru dansatoare, să fie delicate, fine, sexy și atractive, însă respectând absolut toate cerințele impuse de regulamentul FRDS privind ținutele latino.