Kreatív, egyedi és szenvedéllyel készült sporttánc ruhák bajnokoknak!

Kedves táncosok! Üdvözöllek benneteket a tánc, a táncruhák, a csillogó kristályok és az egyedi, magas színvonalú ruhakreációk lenyűgöző világában!

A nevem Sarolta, divattervező vagyok, és közel 20 éve készítek sporttánc ruhákat.

Az általam megalkotott táncruhákkal, amelyek tele vannak színekkel, kreativitással és csillogással, a munkáimat választó táncosok álmainak a megvalósítására is törekszem. Szeretném, ha minden táncos, aki az általam tervezett táncruhákat viseli, már a táncversenyek alatt is egyedülállónak, különlegesnek és bajnoknak érezné magát.

Tűnj ki! Ragyogj a táncparketten! Legyél a legszebb táncosnő a versenyen!

Egyedi ruhák

Az egyes daraboknak adott egyedi tervezés a legmerészebb álmainkat is megmozgatja.

Egyedi méretek

A műhelyben készült minden ruhadarabot méretre gyártunk.

Kreatív tervezés

A táncruhákat kézzel, kövekkel, csipkével, gyöngyökkel díszítjük vagy festhetjük.

Egyedi, személyre szabott táncruhák.

Sarolta műhelyében a legszebb és legegyedibb táncruhák születnek azon csodálatos táncosnők számára, akik nem csak a táncteljesítményükkel, hanem az elegáns és különleges öltözékükkel is szeretnének kitűnni a táncparketten. Itt ötvöződik a kreativitás, az egyediség és a szépség iránti vágy, és az inspiráció adja azt a leheletet, amelyen keresztül egy táncruha formát ölt, és eljut a legfontosabb versenyek színpadára.

Latin és standard sporttánc ruhák minden korosztály számára!

Sarolta a felnőttek latin és standard ruháinak, valamint a gyermekruháknak a tervezője is. A legszebb és legérzékenyebb dolgoktól inspirálódva mindig sikerül a legmagasabb színvonalú ruhákat megalkotnia, minden egyes ruhadarab egyedi és különleges, mintha egy meséből lépne elő.

Realizează rochii de dans pentru toate vârstele, de la juniori până la seniori, absolut fiecare piesă fiind croită după măsura dansatorului, designul, elementele decorative și culorile fiind stabilite de fiecare dată în funcție de clasă și categorie de vârstă.

Kreatív, egyedi és szenvedéllyel készült sporttánc ruhák bajnokoknak!